Servis toplotnih črpalkServis toplotnih črpalk

Se vam je pokvarila toplotna črpalka? Ni problema! Pokličite naše serviserje na 041 414 078 pošljite email na info@hladilna-tehnika.si ali izpolnite obrazec na podstrani Naroči servis.

Z našim serviserjem toplotnih črpalk se boste dogovorili za ustrezen termin. Prosimo, da našemu serviserju podate čimveč informacij v zvezi z okvaro. Naši serviserji vas bodo obiskali še isti dan.

Popravljamo toplotne črpalke za sanitarno vodo in ogrevanje blagovnih znamk Daikin, Gorenje, Mitsubishi, CoolWex, Grundfos, Atlantic, Ferroli, Ivt, Panasonic, Sanden, Sundez, Kronoterm, Viessmann, Hitachi, Fujitsu, LG, Atlas…

Toplotne črpalke so tehnično zelo dovršene naprave, ki so izpostavljene različnim vremenskim pogojem in prahu, zato so nujna redna vzdrževanja oziroma popravila za brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo črpalke. Z rednim servisiranjem zagotavljamo visok izkoristek toplotne črpalke, znižamo stroške električne energije in se hkrati izognemo večjim okvaram, ter stroškom dragih popravil.

Dobro vzdrževana toplotna črpalka porablja manj električne energije in deluje brez problemov takrat, ko jo najbolj potrebujete.


Za naročilo servisa toplotne črpalke ali dodatne informacije pokličite 041 414 078 pošljite email na info@hladilna-tehnika.si ali oddajte naročilo s pomočjo spletnega obrazca za naročanje. Servis je odprt vsak dan od 08:00 do 20:00. Naši prijazni serviserji bodo servis opravili takoj, oziroma v najkrajšem možnem času.


Servis klima naprav