Servis klimatskih napravKlimatske naprave omogočajo hlajenje, ogrevanje in razvlaževanje vašega doma, lokala, restavracije, pisarne, trgovine, frizerskega salona. Klimatske naprave so zaradi novih Evropskih predpisov v zadnjem času postale še bolj učinkovite in tako spadajo med najučinkovitejše naprave za ogrevanje kot tudi za hlajenje. Od 1. januarja 2013 se v Evropo lahko uvažajo in v njej proizvajajo le enote z minimalno energijsko oznako A. Glede na ostale sisteme ogrevanja – hlajenja so zaradi razmeroma tankih cevi izjemno enostavne za vgradnjo.

Seveda pa klimatske naprave potrebujejo redno vzdrževanje in servisiranje. Zato priporočamo enkrat letno vzdrevalni servis, kjer bo naš serviser očistil filtre, preveril tesnenje sistema in po potrebi napolnil sistem z manjkajočim plinom.

Tako bo vaša klimatska naprava delovala brez težav še vrsto let…!  Naroči servis.

Servis klima naprav


Za naročilo servisa ali dodatne informacije pokličite 041 414 078 pošljite email na info@hladilna-tehnika.si ali oddajte naročilo s pomočjo spletnega obrazca za naročanje. Servis je odprt vsak dan od 08:00 do 20:00. Naši prijazni serviserji bodo servis opravili takoj, oziroma v najkrajšem možnem času.